Navigatie

Remco Nieuwenhuis is de man achter Chocolade Atelier Dubbel Puur, een klein atelier waar je je in de wolken waant met overheerlijke chocolade.

Hoe is Chocolade atelier Dubbel Puur ontstaan?

"Creativiteit, een passie voor koken en bakken en mensen vermaken zitten in mijn vezels. In 2010 heb ik met succes mijn diploma gehaald voor chocolatier bij de Chocolate Academy in Zundert. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een geschikte ruimte en vond deze aan de Veldoven in IJsselmuiden. Daar ben ik begonnen met de allereerste workshops."

Waar haal je je inspiratie vandaan?

"Mijn inspiratie komt veelal uit mijn hoofd. Door mijn ogen en oren goed open te houden en te observeren wat er om mij heen gebeurd ontstaan de meeste ideeën. Ik probeer die ideeën eerst uit en kijk of ik het kan gebruiken in één van mijn workshops. Het enthousiasme wat ik van de deelnemers terug krijg inspireert mij hierop nog meer."

Wat zijn de toekomstplannen?

"Gewoon blijven waar ik nu ben. Het atelier mag voorlopig nog klein blijven. Het contact met onze deelnemers vind ik erg belangrijk. Graag blijf ik onze bezoekers vermaken tijdens de workshops met humor en creativiteit. Wil je op de hoogte blijven van dan raad ik je aan om mijn Facebookpagina dubbelpuur te volgen. Deze openbare pagina wordt regelmatig ververst met foto's van workshops en aanbiedingen. En soms valt er ook wel eens iets te winnen!"

© 2014 - 2019 Chocolade atelier Dubbel Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie