Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Karen Houweling
  Een geslaagde en bovenal gezellige middag, waarop we een chocolade schaaltje gevuld met truffels gemaakt hebben.
  In een groepje van zeven personen kregen we alle begeleiding van Remco om tot een heerlijk, mooi eindproduct te komen.
  Ondanks dat je af en toe intensief aan het werk was, voelde je je ook als gast. Voor thee met iets lekkers werd gezorgd.
  De middag vloog om.
 • Geplaatst door Melanie
  Met het team zijn we naar Dubbel puur gegaan en hebben we hier hele lekkere chocolade truffels mogen maken. Erg leuk!
  Remco legt het allemaal goed uit, neemt de tijd en hij is erg gezellig! Echt een aanrader.
  Bedankt voor de leuke workshop!
 • Geplaatst door Alette
  Samen met collega’s een erg leuke workshop gehad bij jullie!

  Ondanks de hoge temperatuur toch alles gelukt en een mooi en lekker resultaat mee naar huis mogen nemen.
  Dank voor de leuke middag
 • Geplaatst door Hilde
  Afgelopen zaterdag hebben we met 12 dames de workshop truffels maken gevolgd voor een vrijgezellenfeest. We hebben het allemaal enorm naar onze zin gehad. Remco weet op een leuke manier over te brengen wat de bedoeling is en zorgt voor een gezellige, ontspannen sfeer! Wij genieten nog even na met de heerlijke truffels
 • Geplaatst door Susanne
  En heerlijke chocolade fuif gehad bij Dubbel puur in IJsselmuiden. De kinderen mochten alles zelf doen, de chocolade dieren opspuiten vonden ze het leukst maar de eigen chocolade tablet zo mooi glanzend vast het lekkerst. Bedankt voor de gezellige middag!
 • Geplaatst door Diana
  Afgelopen zaterdag (ter gelegenheid van mijn moeder's 80e verjaardag) samen met mijn moeder en haar goede vriendin naar Dubbel Puur geweest voor het maken van heerlijke chocolade flikken en pindarotsjes.
  Het was een heerlijk ontspannende bezigheid met een heerlijk resultaat.
  De ontvangst door Remco was allerhartelijkst en zijn uitleg en hulp was voortreffelijk.
  We hebben genoten en ik kan het iedereen van harte aanbevelen!
 • Geplaatst door Petra en Patrick
  Gisteren met ons gezin een supergezellige workshop gehad. Goede uitleg, erg vriendelijk, behulpzaam en superleuk met kinderen. Hetgeen wat je gemaakt had mocht je meenemen en dat was veel. Zeer geslaagd, goede eerlijke prijs en een echte aanrader voor het hele gezin!!
 • Geplaatst door Lisette
  Samen met mijn moeder en zus hebben wij een paar weken geleden de truffels en bonbons workshop gedaan. We kregen goede uitleg, het was erg gezellig en bovenal was de chocolade fantastisch lekker. Uiteindelijk kregen wij allemaal ons zelfgemaakte bakje van chocolade, (zeer) goedgevuld met eigengemaakte bonbons en truffels mee naar huis. We hebben er van genoten, zeker een aanrader! En het leuke is, dat je nog een aantal dagen (of als je je kunt beheersen een aantal weken) kunt genieten van de lekkere chocolade.
 • Geplaatst door Petra Hansman
  Wij waren er afgelopen zaterdag en het was heel erg leuk. We hebben bonbons gemaakt en een bakje. Heel gezellig! Echt een aanrader.
 • Geplaatst door Hannie de Ruiter
  3 februari ben ik met nog vijf vriendinnen een workshop wezen doen 'truffelmoment'. Er was ook nog een ander gezin aanwezig, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was echt ontzettend gezellig en we hebben veel kunnen lachen. Ondertussen lekker kliederen met de chocolade. Precies hoe de voor mij ultieme chocoladeworkshop in elkaar hoort te zitten.
  De uitleg die we kregen was duidelijk en de chocolade smaakt heerlijk. Sterker nog.... ik heb de (zelf gemaakte) mand nu naast me staan en er komt steeds een verrukkelijke geur van langs. hmmmmmm.
  Een aanrader voor andere mensen en het staat al op mijn lijstje om dubbelpuur nog eens te gaan bezoeken, maar dan met familieleden ofzo
 • Geplaatst door Linda
  Het was een fantastische leuke winterworkshop, we komen zeker nog eens, wat leuk dat iemand zo kan genieten van een hobby, en dat aan ons de gasten over brengt. Super
 • Geplaatst door Diny Loois
  Beste Remco.
  Omdat ik 50 jaar getrouwd was heb ik m'n schoondochters en kleindochters uitgenodigd om samen " iets" te doen. Dat is uiteindelijk chocolade atelier Dubbel Puur geworden in IJsselmuiden. ( Als familie waren we dat weekend in park Molencaten).
  Het is een zeer geslaagde workshop geworden. Hartelijk dank.
 • Geplaatst door Gert Wonink
  Beste Remco, wat heb je een prachtig werkstuk gemaakt voor mijn afscheid. Echt klasse. We hebben er ook al heel leuke reacties op gehad. Het is haast jammer om ervan te gaan snoepen, maar het is wel moeilijk om er af te blijven. Straks komen de (klein-)kinderen en dan is er geen houden meer aan, alles zal als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  Bedankt!
 • Geplaatst door fam. Vrugterman
  Super gezellig feestje gehad bij jullie! We hebben dubbel puur genoten!
 • Geplaatst door Patricia van der Steeg-Abrahams
  Beste Remco, via deze weg willen Eva & Elea laten weten dat ze een super geslaagd chocolade fuif hebben gehad. Het met z'n 8-en iets creëren van chocolade vonden ook alle kinderen super leuk! Wat waren ze trots op hun chocolade creaties die goed waren afgestemd op de 7-jarigen. Ook waren ze heel trots op hun diploma! Echt een aanrader voor een gezellig en origineel kinderfeestje! Bedankt! Namens Eva, Elea en de moeders (Nelleke & Patricia)
 • Geplaatst door icare
  wij hebben een leuke, gezellige en vooral Lekkere workshop chocolade truffels gehad !
 • Geplaatst door Ella
  Met 7 vrouwen wiilen we een workshop volgen.
  Terr info zou ik graag weten of er op zaterdag 4 november nog ruimte voor is.
  We dachten aan de workshop van 17.50 pp
 • Geplaatst door Daeze de Zwaan
  het was een geweldig feestje, de chocolade fuif is een aanrader voor elke chocolade liefhebber.
  nu krijg ik elke dag een chocolade blokje mee naar school.nogmaals het was super

  Daeze
 • Geplaatst door Marieke Holsappel
  Gisteren met 5 meiden van ca 11 jaar workshop "chocoladefuif" mogen volgen. De meiden hebben het zeker naar hun zin gehad, Remco had een leuk thema bedacht, slipper en parasol op een strandje, wat de meiden konden maken. Dank voor je geduld en gastvrijheid!

  Hartelijke groet,
  Marieke
 • Geplaatst door Petra Janssen
  Beste meneer of mevrouw.

  Mijn naam is Petra Janssen.
  Ik heb samen met een vriendin ( een duw rolstoel ) een chocolade workshop georganiseerd voor een vriendin ( een elektrische rolstoel ) die jarig is.
  Ik heb aangegeven dat de beide dames in een rolstoel zitten.
  Bij aankomst bleek de bon bonnerie niet rolstoel toegankelijk te zijn.

  We kregen wel een doosje bon bons per persoon mee.

  Nu mijn vraag is de chocolaterie in ijsselmuiden rolstoel toegankelijk of kennen jullie een rolstoel toegankelijke chocolaterie, waar we wel een workshop kunnen plannen.

  Alvast bedankt voor het antwoord.
  Ik wacht vol verwachting af.

  Groetjes Petra Janssen
 • Geplaatst door Diane Rolink
  Wat was het een heeeerlijk kinderfeestje woensdag 31 mei. Anderhalf uur druk met chocolade: maken, versieren en natuurlijk eten. De meiden hebben genoten!
  Bedankt Remco.
 • Geplaatst door Ingeborg
  Afgelopen week het kinderfeestje van onze dochters gevierd bij Remco van Dubbel Puur. Het was ontzettend leuk. De meiden waren enthousiast, Remco legde alles duidelijk uit. De creaties waren prachtig! En ook erg lekker...
  Aan het eind ook nog een certificaat, echt top! We komen graag nog een keer terug!
 • Geplaatst door huisman
  op woensdag een kinderfeestje bij Remco Dubbel puur gehad, wat hadden de meiden (8 en 9 jaar) plezier in het maken van al die lekkernijen. zelfs voor het broertje van de jarige jet die eigenlijk nog iets te jong was had remco een leuk werkje voor hem.. geweldig hoe na goed overleg veel mogelijk was bij Remco. dank je wel dat je dit van dit feestje een top feest hebt gemaakt, de reacties van de kinderen zeggen genoeg, ze vonden het een super gaaf feestje!! en wat fijn dat dit gewoon in ijsselmuiden is, lekker dichtbij zodat de kinderen zelf erheen konden fietsen. ik hoop dat je werk en passie door kan blijven gaan en dat dubbel puur een begrip wordt in de omgeving!
 • Geplaatst door Anca Knarren
  Beste mensen,
  Voor een bedrijfs uitje willen we graag jullie workshop bonbons maken aanbieden aan het personeel. Het gaat om 10 a 12 personen en de datum waarop iedereen aanwezig kan zijn is 1 November. In verband met werktijden is gekozen voor de middag, tussen 14.00 en 16.00 uur.
  Is het mogelijk om deze datum en tijd bij jullie vast te stellen? Een andere vraag is of de workshop eventueel ook op een andere locatie gegeven kan worden, zo niet dan komen we met de groep bij jullie atelier. Een groep van 10 tot 12 personen heeft wellicht veel ruimte nodig....
  Graag zie ik een reactie tegemoet!
  Met vriendelijke groet,
  Anca Knarren
 • Geplaatst door Nellie
  Gisteren met ons team ,icare binnenstad ,het thee moment gehad. Leuk om te doen. Heel gezellig en erg gastvrij ontvangen!
  Lekkere chocolaatjes gemaakt voor thuis in een schaaltje van chocolade. Hoe blij kun je worden
 • Geplaatst door Lotte
  Zaterdag met 5 vriendinnen een herfststuk gemaakt.
  Wat was het leuk en wat werd het mooi.
  Bijzonder hartelijke ontvangst.
  Fijne sfeer.
  Ontzettend bedankt!
 • Geplaatst door Manon
  Samen met zussen en moeder een ontzettend leuk 'Moederdag uitje' gehad in chocolade atelier DubbelPuur. We hebben heerlijke truffels gemaakt. Alles was top verzorgd, gezellige sfeer en we hebben genoten van de grote hoeveelheid choco en versieringen waar we mee mochten werken. Deze workshop is echt een aanrader!!
 • Geplaatst door Miranda Loeffen
  Afgelopen zaterdag hebben mijn 2 zussen en ik de workshop bonbons en truffels maken gevolgd. Het was een ontzettende leuke, leerzame en lekkere workshop! Echt een topdag, bedankt Remco! Met de hartelijke groeten van Anita, Erica en Miranda
 • Geplaatst door Heleen
  Super leuke babyshower vandaag gehad! Leuke workshop en heerlijke bonbons gemaakt! Zeer geslaagd!
 • Geplaatst door Betsie
  Wij hebben een hele leuke workshop gehad!
  En heerlijke bonbons gemaakt die wij mee mochten nemen naar huis!!
 • Geplaatst door Gerda ten Berge
  We hebben erg genoten van de workshop afgelopen zaterdag en gingen met heerlijke zelfgemaakte chocolade ( gevulde bonbons en een schaap en brandweerhelm) naar huis.
  Nogmaals hartelijk bedankt Remco.
 • Geplaatst door Emma
  Wat hebben we het afgelopen zaterdag leuk gehad tijdens het vrijgezellenfeest. We hebben enorm genoten.
  Ik was er nu voor de tweede keer en weer ben ik zeer tevreden. De chocolade is heerlijk. Ik geniet er enorm van.
 • Geplaatst door Corien Lankreijer
  Ik heb nu voor de tweede keer een chocolade workshop gehad en heb weer net zo genoten als de vorige keer!
  Onder deskundige begeleiding creëer je de prachtigste bonbons, zelfs als je niet de handigste bent thuis....
  En véél! Heerlijk!
 • Geplaatst door Wilma Veldhuijzen
  We hebben een hele leuke middag gehad en geleerd hoe je bonbons kunt maken.
  Het is zeker een aanrader om dit een keer te doen met zussen, vriendinnen of collega's.
 • Geplaatst door Danielle
  Een super leuke paas workshop gehad!! Een aanrader
 • Geplaatst door Erna Fix
  Genoten van een gezellige middag bij Chocolade Puur. Je voelt je echt welkom. Het maken van de truffels was super leuk en van het opeten genieten we nog meer. Te lekker zijn ze.....
  Remco bedankt voor de gezellige middag, we komen zeker nog een keer terug.
 • Geplaatst door Els de Jongh-van Nieuwenhuijzen
  6-2-2016.
  Het was een fantastische middag! Veel geleerd en veel gesnoept, heerlijk!
  Hartelijk dank groetjes Els
 • Geplaatst door fam slont
  Op 9 januari waren we met onze zoon, dochter en schoondochter bij Dubbelpuur voor een workshop bonbons maken. Het was een geslaagde middag in een ontspannen sfeer. We hebben verschillende soorten bonbons gemaakt en zijn met een ruim gevulde schaal (van chocola) met bonbons naar huis gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Geplaatst door Cenet
  Hallo

  In 9 december zijn we circa 3 uren bezig geweest.... Hoe bonbons gemaakt werden vond ik het zo leuk geleerd maar sommige dingen vond ik het een beetje lastig om het mooie dingen te maken. Verder, bij atelier van chocolade dubbel puur was het fantastische sfeer.

  Bedankt voor alles.

  Met vriendelijke groet
  Cenet
 • Geplaatst door Linda keizer
  Vanavond een super gezellig herfstmoment gehad met collega's. Zo leuk dit!! En het eindresultaat is gewoon zonde om op te eten. Super bedankt voor de fijne avond.
 • Geplaatst door Hanneke Gijsen
  Ik had voor mijn verjaardag een herfstworkshop gekregen en heb die met mijn dochter,schoondochter en vriendin gedaan. Het was erg gezellig en kregen goeie uitleg.We hebben genoten.
 • Geplaatst door Anneriek
  We hebben een hele leuke Herfstworkshop gehad met een heel mooi en lekker resultaat Ik kan het iedereen aanraden.
 • Geplaatst door Mappy van der Voort
  Wat hadden we het gezellig gistermiddag bij Dubbelpuur. Waren denk ik wel iets te nadrukkelijk aanwezig maar het was een super leuke workshop. Heerlijke bonbons gemaakt. Veel succes met de zaken. Mappy vd Voort.
 • Geplaatst door Alex Buitendijk
  Mijn vrouw en ik zijn hier samen geweest vanwege ons 10 jarig samenzijn. Op een zaterdagmiddag. Er waren nog een ander stelletje, en een groepje van 5 dames.
  Het was een zeer geslaagde middag! Het is lekker ongedwongen. Remco doet een leuke begeleiding, doet dingen voor waarna je ook zelf aan de slag kunt.
  We zijn zo'n 3 uur bezig geweest waarna we met een heerlijke (chocolade)schaal vol met bonbons en truffels. Heerlijk. Mijn vrouw heeft ervan genoten en dat was het voornaamste.

  Remco bedankt!
 • Geplaatst door Leonique Buit
  9 september hebben we ons teamuitje gehad bij Dubbel Puur en het was erg geslaagd!
  We hebben van alles gemaakt van chocola en het was super om te doen!
  Zeker een aanrader!
 • Geplaatst door Herman van der Breggen
  Vanmiddag een geweldige workshop gehad met 13 broers/zussen! Super gezellig en zelfs ik, als niet chocolade liefhebben, vondt de workshop helemaal top.
 • Geplaatst door Marjolein
  Heerlijke workshop gehad bij Dubbel Puur samen met mijn moeder.
  Was een perfect moederdag cadeau!
  Dagen gesmuld van onze eigen gemaakte bonbons en truffels.
  Bedankt voor de leuke middag en goede uitleg Remco!
 • Geplaatst door Joke
  Bedankt! Een gezellige truffel moment gehad, en veel geleerd!
 • Geplaatst door Jolanda
  Bedankt. Het chocoladefeestje was super, de kinderen vonden het geweldig. Ik kan het iedereen aanraden. Heb het op het werk al gehad over een workshop bonbons maken.
 • Geplaatst door Henrike Braker
  Heel erg bedankt voor het superleuke (kinder) feestje voor Jamilla. Ook heel leuk dat jullie op mijn dochters verzoek in konden gaan om iets te maken uit de Disneyfilm Frozen De kinderen waren heel erg enthousiast! We komen zeker nog eens langs voor het volgen van een workshop!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2014 - 2019 Chocolade atelier Dubbel Puur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie